Det er kanskje greit at Eggen nå legger trenerskoa på hylla. Det må skje noe her i Trondheim. Man kan ikke la én fotballspiller ødelegge ryktet til fotballen i Norge sånn som Annan har gjort i år. Jeg mister litt respekt for Eggen når han avviser slik oppførsel uten tanke om å ta en diskusjon rundt dette.

Men det trengs grep fra ledelsen nå. Hoftun må ha ryggrad nok til å si at nok er nok. Annan har visstnok sagt til Hoftun at han ikke gjorde det med vilje, og da er det greit nok for Hoftun? Til og med sier Annan selv, samme dag, at han må lære seg å kontrollere temperamentet sitt. Gang på gang i år har Annan gjort ting som ikke hører hjemme på en fotballbane. Er det sånn vi vil oppleves utenfra, er det dette laget, med denne spilleren vi vil skal vise hva vi står for i Europa?

Fotball-Norge har sagt fra klart og tydelig hva de mener om denne typen hendelser når vi ser hvilken medieoppmerksomhet det har fått og at profiler som Bent Skammelsrud og Halvar Thoresen går ut og mener Eggen og Rosenborg tar dette på feil måte.

En karantene er på sin plass, mener nå jeg. Nå har Rosenborg stort sett vunnet serien. De klarer seg vel uten Annan i de siste kampene?